Αυτή η σελίδα εξηγεί την πολιτική ακυρώσεων των εκδηλώσεων & των παροχών που έχουν δεσμευθεί μέσω του ιστότοπου www.art4fun.gr.

Επιστροφές χρημάτων και ακυρώσεις

Δικαίωμα επιστροφής χρημάτων έπειτα από ακύρωση:

  • Εκδηλώσεις:
    Έχετε το δικαίωμα να ακύρωσετε τη συμμετοχή σας σε μία εκδήλωση που έχετε προγραμματίσει να λάβετε μέρος στο χώρο του Art4Fun, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα δεσμεύσετε την ημερομηνία στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του καταστήματος. Η ακύρωση είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί έως και 2 ημέρες πριν την προκαθορισμένη διεξαγωγή της εκδήλωσης, ώστε να αποδεσμευθεί εγκαίρως η θέση ή οι θέσεις που έχουν κρατηθεί για τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Σε αντίθετη περίπτωση, το επιστρεφόμενο ποσό αναλογεί στο 75% του συνολικού κόστους της θέσης ή των θέσεων για τις οποίες έχει γίνει κράτηση, ενώ ο πελάτης χρεώνεται το υπόλοιπο 25% του συνολικού κόστους. Και στις δύο περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης επιβαρύνεται το άμεσο κόστος επιστροφής.
  • Camp:
    Έχετε το δικαίωμα να ακύρωσετε τη συμμετοχή σας σε ένα Camp του Art4Fun , εντός προθεσμίας 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα δεσμεύσετε την ημερομηνία στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του καταστήματος. Η ακύρωση είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί έως και 7 ημέρες πριν την προκαθορισμένη διεξαγωγή του Camp, ώστε να αποδεσμευθεί εγκαίρως η θέση ή οι θέσεις που έχουν κρατηθεί για τo συγκεκριμένo Camp. Σε αντίθετη περίπτωση, το επιστρεφόμενο ποσό αναλογεί στο 75% του συνολικού κόστους της θέσης ή των θέσεων για τις οποίες έχει γίνει κράτηση, ενώ ο πελάτης χρεώνεται το υπόλοιπο 25% του συνολικού κόστους. Και στις δύο περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης επιβαρύνεται το άμεσο κόστος επιστροφής.
  • Πάρτυ:
    Έχετε το δικαίωμα να ακύρωσετε ένα πάρτυ που έχετε οργανώσει στο χώρο του Art4Fun, εντός προθεσμίας 60 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα δεσμεύσετε την ημερομηνία στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του καταστήματος. Η ακύρωση είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί έως και 14 ημέρες πριν την προκαθορισμένη διεξαγωγή του πάρτυ, ώστε να αποδεσμευθεί εγκαίρως ο χώρος του καταστήματος Art4Fun για τη διοργάνωση άλλου πάρτυ ή τη διεξαγωγή άλλης εκδήλωσης τη συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς και για τη μη προετοιμασία χώρου, δραστηριοτήτων & φαγητών που σχετίζονται με το πάρτυ. Σε αντίθετη περίπτωση, το επιστρεφόμενο ποσό αναλογεί στο 50% του συνολικού κόστους του πάρτυ, ενώ ο πελάτης χρεώνεται το υπόλοιπο 50% του συνολικού κόστους. Και στις δύο περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης επιβαρύνεται το άμεσο κόστος επιστροφής.

Επιστροφές χρημάτων:

Οι επιστροφές χρημάτων έπειτα από ακυρώσεις παραγγελιών (εκδηλώσεις, camp, κρατήσεις/ δεσμεύσεις ημερομηνιών για πάρτυ) που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω πληρωμής με χρήση Πιστωτικής-Χρεωστικής Κάρτας θα γίνονται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες και ανάλογα με την τράπεζα του πελάτη ή με την κάρτα του θα πιστώνονται τα χρήματα στον πελάτη.Τα αιτήματα για επιστροφές χρημάτων θα γίνονται αποκλειστικά με αποστολή e-mail στο info@art4fun.gr.

Διάφορα:

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες) δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθεί μία εκδήλωση ή ένα πάρτυ εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε τη μεταφορά της εκδήλωσης σας σε μελλοντική ημερομηνία.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος:
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.art4fun.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

Σε περίπτωση λάθους καταχώρισης είτε ως προς την διαθεσιμότητα κάποιας ημερομηνίας, ο εκάστοτε πελάτης θα ενημερώνεται άμεσα και το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί κάθε δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όλες οι παραγγελίες ή κρατήσεις διατηρούνται για 72 ώρες. Ακυρώνονται αυτόματα από το σύστημα, σε περίπτωση μή πληρωμής τους.

Σημαντικό: Σε συναλλαγή μέσω της ιστοσελίδας μας, θα πρέπει τα στοιχεία της κάρτας σας (χρεωστική – πιστωτική) να συνάδουν με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.