fbpx

Ο χώρος μας

Καλώς ήλθατε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Art4Fun!

Έναν χώρο που δημιουργήσαμε με αγάπη για να αγκαλιάσει όλους εσάς που αναζητάτε την πιο ποιοτική και ευφάνταστη απασχόληση για το παιδί σας.

Πρόκειται για ένα περιβάλλον ευχάριστο, φιλικό και οικείο που συνδυάζει τη διασκέδαση και το παιχνίδι με την καλλιτεχνική δημιουργία και την ανάπτυξη ικανοτήτων. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εργαστηρίων και ειδικών εκδηλώσεων, το παιδί απολαμβάνει τη χαρά του παιχνιδιού και της δημιουργίας ενώ παράλληλα μαθαίνει, καλλιεργεί τα συναισθήματά του, κοινωνικοποιείται και αποκτά δεξιότητες που αυξάνουν την αντίληψή του για τον κόσμο γύρω του.

Ένας χώρος για όλη την οικογένεια

Όλες οι δραστηριότητες γίνονται με την καθοδήγηση του έμπειρου και εκπαιδευμένου προσωπικού μας που αποτελείται από παιδαγωγούς, ψυχολόγους, νηπιαγωγούς, καθηγητές εικαστικών, θεάτρου, μουσικής, πληροφορικής και σκακιού οι οποίοι με αγάπη και υπευθυνότητα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε παιδιού.

Ανεξάρτητα από τα εβδομαδιαία μας εργαστήρια, υπάρχει η δυνατότητα για ελεύθερο παιχνίδι στους ειδικά διαμορφωμένους και ανανεωμένους χώρους μας με τα δημοφιλή Lego, Playmobil και Plantoys που πραγματοποιείται πάντα με την παράλληλη επίβλεψη και φροντίδα των έμπειρων παιδαγωγών μας. Το ελεύθερο παιχνίδι προσαρμόζεται στην ηλικία και στην ανάγκη κάθε μικρού μας επισκέπτη.

Τα μικρότερα παιδιά (18 μηνών έως 2 ετών) μπορούν να απασχοληθούν στο ισόγειο σε έναν ειδικό χώρο προσεκτικά μελετημένο και διαμορφωμένο για να προσφέρει ασφαλές παιχνίδι.

Τα μεγαλύτερα παιδιά, από 2 ετών και άνω, μπορούν να παίξουν στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο του Art4Fun. Στο ισόγειο θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία Lego και Plantoys ενώ στον πρώτο όροφο, το παιδί από 4 ετών και άνω, μπορεί να φανταστεί και να δημιουργήσει το δικό του χαμογελαστό και ονειρεμένο κόσμο με κάστρα, πριγκίπισσες, πρίγκιπες, πολεμιστές αλλά και να μάθει τα πάντα για την πόλη και το περιβάλλον παίζοντας και δημιουργώντας με τα πασίγνωστα Playmobil.

Τις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ημέρες, οι λιλιπούτειοι φίλοι μας μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους στο καταπράσινο γκαζόν μας με τα παιχνίδια εξωτερικού τύπου που διαθέτει το κέντρο μας ερχόμενα πιο κοντά στη μητέρα φύση και απολαμβάνοντας τον καλό καιρό.

Φτάνοντας να μιλήσουμε για τα εργαστήριά μας, το παιδί μπορεί να απασχοληθεί από Τρίτη έως Σάββατο με Μουσικοκινητική, Χορό, Θεατρικό Παιχνίδι, το Εργαστήρι του Μικρού καλλιτέχνη, Cooking.

Μην ξεχνάτε δε, να ενημερώνεστε και για τα συναρπαστικά events που δημιουργούμε κάθε Παρασκευή. Κάθε event έχει το δικό του χαρακτήρα αλλά έναν και μοναδικό στόχο, τη χαρά και τη δημιουργία του μικρού σας. Τα event μας παρέχουν 4ωρη απασχόληση συμπεριλαμβανομένου και ελεύθερου παιχνιδιού αλλά και φυσικού χυμού. Στα events συμμετέχουν παιδάκια από 2 ετών και άνω ενώ παιδάκια κάτω των 2 ετών συμμετέχουν με απαραίτητη την παράλληλη συμμετοχή του γονέα τους ο οποίος κάνει χρήση θέσης και φυσικά αν επιθυμεί στη θέση του φυσικού χυμού μπορεί να απολαύσει οποιοδήποτε ρόφημα ή αναψυκτικό της επιλογής του.

Στο κέντρο μας επίσης θα βρείτε τα αγνά ( δίχως φοινικέλαιο ) γλυκά του διάσημου Pastry Chef, Διονύση Αλέρτα, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε και για το σπίτι. Επομένως αν οι μεγάλοι του σπιτιού θέλετε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ σας και να προσφέρετε στο παιδί σας την πιο δημιουργική απασχόληση…μην αργείτε!

Τέλος, ειδικά για εσάς, τις μητέρες, το Art4Fun ανήκοντας στην ίδια εταιρεία με το διπλανό κέντρο αισθητικής, Bella Rosa, μπορεί να γίνει το πιο ευχάριστο διάλειμμα για εσάς και το παιδί σας αφού όσο εκείνο θα παίζει, θα δημιουργεί και θα μαθαίνει τα πιο συναρπαστικά πράγματα, εσείς μπορείτε να χαλαρώνετε ακριβώς δίπλα του και να περιποιείστε τον εαυτό σας. Κάθε μαμά αξίζει να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της τόσο για εκείνην, όσο και για το παιδί και για την οικογένειά της.

Καλή διασκέδαση!!

Υγιεινή και Καθαριότητα

Στο Κέντρο Δημιουργικής απασχόλησης Art4Fun δίνουμε μεγάλη σημασία στην καθαριότητα και την υγιεινή του χώρου.

Όλοι οι χώροι σκουπίζονται, σφουγγαρίζονται και τακτοποιούνται καθημερινά. Σε τακτά χρονικά διαστήματα οι αίθουσες αερίζονται με φυσικό τρόπο (παράθυρα).

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή και αν κάποιο παιδί παρουσιάσει συμπτώματα κρυολογήματος παραμένει στο σπίτι μέχρι να αναρρώσει και γίνεται ξανά δεκτό μετά την προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.

Όσοι μπαίνουν στο χώρο καθαρίζουν τα χέρια τους με ειδικά αντισηπτικά (gel) που υπάρχουν στην είσοδο και έχουν μικροβιολογική Δραστηριότητα: H1N1, 30sec, HIV, έρπη, BVDV, PRV, σταφυλόκοκκο, σαλμονέλα και λιστέρια.

Τέλος ο χώρος απολυμαίνεται από απολυμαντικά και καθαριστικά ταχείας δράσης πιστοποιημένα εναντίον βακτηριδίων, μυκήτων και των ιών HBV, HIV, Rotavitus Adenovirus.