Φόρτωση Εκδηλώσεις

Χαρταετοί ψηλά στον ουρανό

8 Μαρ 2019 @ 5:30 μμ - 9:30 μμ
9€
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Χαρταετοί ψηλά στον ουρανό (αφήγηση, κατασκευή, cooking από 2 ετών)

Ήρθε η ώρα του κεφιού,
η ώρα του χαρταετού.

Την Παρασκευή στις 8 του Μάρτη,
ελάτε όλοι στο Χαλάνδρι.

Χαρταετό να φτιάξουμε,
έθιμα και παραδόσεις να μάθουμε.

Λαγάνα να μαγειρέψουμε και να γευθούμε,
τη συνταγή της γιαγιάς να θυμηθούμε.

Κι αν διψάσατε λιγάκι,
σας περιμένει φυσικό χυμουδάκι.

Την Παρασκευή 8 Mαρτίου σας περιμένουμε σε μία συναρπαστική 4ωρη απασχόληση με event από τις 18:30 έως τις 20:00, όπου θα μάθουμε τα πάντα για την Καθαρά Δευτέρα και τα έθιμά της, θα κατασκευάσουμε κάθε λογής χαρταετό και θα φτιάξουμε την πιο μυρωδάτη και νόστιμη λαγάνα παίρνοντας την μυστική συνταγή στο σπίτι για να την μοιραστούμε με τη μαμά και το μπαμπά.

Αναλυτικότερα

Εκμάθηση: Με τις ειδικές παιδαγωγούς του Art4Fun θα συζητήσουμε για την Καθαρά Δευτέρα και τα έθιμα αυτής στις διάφορες γωνιές της Ελλάδας και θα συζητήσουμε φυσικά για τον διάσημο χαρταετό.

Κατασκευή: Μαζί με τις έμπειρες παιδαγωγούς του Art4Fun, τα ψαλίδια μας, τα χαρτόνια μας, τις μπογιές μας, την φαντασία μας και την δημιουργικότητά μας θα κατασκευάσουμε τους πιο ωραίους χαρταετούς

Cooking: Θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα γεμίσουμε με αλεύρι και ζυμάρι τα τραπέζια του Art4Fun για να γίνουμε λιγάκι μικροί μάγειρες και να δημιουργήσουμε και να γευθούμε μαζί την πιο απολαυστική και νηστίσιμη λαγάνα την συνταγή της οποίας θα πάρουμε μαζί μας.

Μη λείψει κανείς!!!

Είσοδος 9 ευρώ με χυμό, συμμετοχή στο event και ελεύθερο παιχνίδι στους χώρους του Art4Fun με τα διάσημα #Lego, #Plantoys και #Playmobil και πριν και μετά το event.

Συμμετέχουν παιδιά από 2 ετών και άνω, παιδιά κάτω των 2 ετών συμμετέχουν στο event μονάχα με παράλληλη συμμετοχή του γονέα αξίας 9 ευρώ, όπου ο γονέας μπορεί εξίσου να απολαύσει φυσικό χυμό ή κάποιο άλλο ρόφημα ή αναψυκτικό της αρεσκείας του.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία: 8 Μαρ 2019
Ώρα: 5:30 μμ - 9:30 μμ
Κόστος: 9€

Χώρος Διεξαγωγής

Venue Name: art4fun
Διεύθυνση: Ολύμπου 25
Athens, Χαλάνδρι Ελλάδα

+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο: 210 6835494
Ιστότοπος: art4fun.gr

Διοργανωτής

Organizer Name: art4fun
Τηλέφωνο: 210 6835494
Email:
Ιστότοπος: art4fun.gr