Φόρτωση Εκδηλώσεις

Μικροί Ζαχαροπλάστες

20 Μαρ 2020 @ 5:30 μμ
9€
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μικροί Ζαχαροπλάστες (Αφήγηση παραμυθιού και εργαστήριο ζαχαροπλαστικής από 2 ετών υπό την επιμέλεια της ειδικής παιδαγωγού, Μαρίας Τερζάκη)

Αυτήν την Παρασκευή ελάτε
τα πιο νόστιμα γλυκά να κάντε

Ζαχαροπλάστες να γενούμε
παραμύθι να χαρούμε

Κι αν διψάσουμε λιγάκι
Σας περιμένει φυσικό χυμουδάκι

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου σας περιμένουμε σε ένα συναρπαστικό event από τις 19:00 έως τις 20:30 (χωρίς οικονομική επιβάρυνση μπορείτε να προσέλθετε από τις 17:30 για ελεύθερο παιχνίδι) να φτιάξουμε ένα υπέροχο γλυκό με γιαούρτι και λεμόνι και όσο αυτό παγώνει στο ψυγείο να διασκεδάσουμε με ένα λαχταριστό παραμύθι με την Κυρία Γλυκερία και τον Κύριο Ζαχαρία!

Στο εργαστήριο το παιδιά θα φτιάξουν μόνα το δικό τους γλυκό που θα πάρουν φεύγοντας μαζί με τη συνταγή για να τη μάθουν στους γονείς τους και να ξανακάνουν το γλυκό όσες φορές θέλουν!

Αναλυτικότερα:

Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής: Με τα πιο αγνά υλικά θα φτιάξουμε ένα λαχταριστό γλυκό και θα γίνουμε οι καλύτεροι ζαχαροπλάστες.

Δραματοποιημένη Αφήγηση: Θα ακούσουμε το παραμύθι με την Κυρία Γλυκερία και τον Κύριο Ζαχαρία και θα παρακολουθήσουμε δραματοποιημένη αφήγηση συνοδεία μουσικής.

Μη λείψει κανείς!!!

Είσοδος 9 ευρώ με χυμό, συμμετοχή στο event και ελεύθερο παιχνίδι στους χώρους του Art4Fun με τα διάσημα #Lego, #Plantoys και #Playmobil και πριν και μετά το event.

Συμμετέχουν παιδιά από 2 ετών και άνω, παιδιά κάτω των 2 ετών συμμετέχουν στο event μονάχα με παράλληλη συμμετοχή του γονέα αξίας 9 ευρώ, όπου ο γονέας μπορεί εξίσου να απολαύσει φυσικό χυμό ή κάποιο άλλο ρόφημα ή αναψυκτικό της αρεσκείας του.

Κρατήσεις στο τηλέφωνο +302106835494 / στο email info@art4fun.gr ή στο messenger της σελίδας μας ή μέσω του site μας www.art4fun.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία: 20 Μαρ 2020
Ώρα: 5:30 μμ
Κόστος: 9€

Χώρος Διεξαγωγής

Venue Name: art4fun
Διεύθυνση: Ολύμπου 25
Athens, Χαλάνδρι Ελλάδα

+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο: 210 6835494
Ιστότοπος: art4fun.gr

Διοργανωτής

Organizer Name: art4fun
Τηλέφωνο: 210 6835494
Email:
Ιστότοπος: art4fun.gr