Φόρτωση Εκδηλώσεις

Αποκριάτικο πάρτυ στο art4fun

1 Μαρτίου 2019 @ 5:30 μμ - 9:30 μμ
9€
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αποκριάτικο Πάρτυ (χορός, παιχνίδια εμψύχωσης, κατασκευή, παιχνίδια δράσης, face painting από 2 ετών)

Ήρθε η ώρα του καρναβαλιού,
ήρθε η ώρα του κεφιού!

Τις στολές σας βάλτε
καπέλα και σκούπες πάρτε

Στο Art4Fun να ρθειτε
μασκαράδες να γενήτε

Με χορό θα διασκεδάσουμε
ξέφρενα θα γελάσουμε

Μάσκα θα κατασκευάσουμε
και με face painting θα εντυπωσιάσουμε

Παιχνίδια εμψύχωσης και δράσης θα απολαύσουμε
και στον βασιλιά Καρνάβαλο θα μοιάσουμε

Κι αν δεν προλάβετε στολή να βρείτε
εδώ σίγουρα θα προμηθευθείτε

όλα όσα σας χρειάζονται
αποκριάτικη στολή να φτιάξετε

Κι αν διψάσατε λιγάκι
σας περιμένει φυσικό χυμουδάκι

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου σας περιμένουμε σε μία συναρπαστική 4ωρη απασχόληση με αποκριάτικο πάρτυ από τις 18:30 έως τις 20:00, όπου θα χορέψουμε σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς κάτω από τη ντίσκο μπάλα, θα διασκεδάσουμε με παιχνίδια εμψύχωσης και δράσης, θα χαρούμε face painting, θα δημιουργήσουμε τις πιο συναρπαστικές αποκριάτικες κατασκευές κι ακόμα κι αν δεν έχουμε στολή θα την δημιουργήσουμε!

Αναλυτικότερα

Χορός: Με τις ειδικές παιδαγωγούς του Art4Fun θα χορέψουμε με την καρδιά μας κάτω από την ντίσκο μπάλα στους πιο ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς

Παιχνίδια: Όπως το απαιτεί ο βασιλιάς Καρνάβαλος θα παίξουμε τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια εμψύχωσης και δράσης και θα χαρούμε το πιο ευφάνταστο και δημιουργικό παιχνίδι στους χώρους του Art4Fun.

Κατασκευή: Μαζί με τις έμπειρες παιδαγωγούς του Art4Fun, τα ψαλίδια μας, τα χαρτόνια μας, τις μπογιές μας, την φαντασία μας και την δημιουργικότητά μας θα κατασκευάσουμε την πιο συναρπαστική καρναβαλίστικη μάσκα όλο ζωηράδα και σπιρτάδα για να συμπληρώσουμε τέλεια τη στολή μας, την οποία αν δεν προλάβουμε να έχουμε μαζί μας, θα την δημιουργήσουμε στο Art4Fun.

Face Painting: Το εξειδικευμένο προσωπικό του Art4Fun θα ζωγραφίσει στο πρόσωπό μας με τα πιο φιλικά και δερματολογικά ελεγμένα χρώματα μοναδικά σχέδια για να ντυθούμε από την κορυφή ως τα νύχια μασκαράδες και να μοιάσουμε στον αγαπημένο μας ήρωα ή το ζωάκι που αγαπάμε.

Μη λείψει κανείς!!!

Είσοδος 9 ευρώ με χυμό, συμμετοχή στο event και ελεύθερο παιχνίδι στους χώρους του Art4Fun με τα διάσημα #Lego, #Plantoys και #Playmobil και πριν και μετά το event.

Συμμετέχουν παιδιά από 2 ετών και άνω, παιδιά κάτω των 2 ετών συμμετέχουν στο event μονάχα με παράλληλη συμμετοχή του γονέα αξίας 9 ευρώ, όπου ο γονέας μπορεί εξίσου να απολαύσει φυσικό χυμό ή κάποιο άλλο ρόφημα ή αναψυκτικό της αρεσκείας του.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία: 1 Μαρτίου 2019
Ώρα: 5:30 μμ - 9:30 μμ
Κόστος: 9€

Χώρος Διεξαγωγής

Venue Name: art4fun
Διεύθυνση: Ολύμπου 25
Athens, Χαλάνδρι Ελλάδα

+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο: 210 6835494
Ιστότοπος: art4fun.gr

Διοργανωτής

Organizer Name: art4fun
Τηλέφωνο: 210 6835494
Email:
Ιστότοπος: art4fun.gr