Φόρτωση Εκδηλώσεις

Ανακυκλώστε, είναι σημαντικό!

1 Νοε 2019 @ 5:30 μμ - 9:00 μμ
9€
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ανακυκλώστε, είναι σημαντικό! (κατασκευές και παιχνίδια με θέμα την ανακύκλωση από 2 ετών)

Μήπως ξεχάσατε να ανακυκλώσετε το πλαστικό σας;
Ήρθε η ώρα να κάνετε πράσινο το σπιτικό σας.

Στο Art4Fun ελάτε
κατασκευές ανακυκλώσιμες κάντε

Παιχνίδια παίξτε με χαρά
πάρτε τη γη μας αγκαλιά.

Κι αν διψάσετε λιγάκι
σας έχουμε φυσικό χυμουδάκι

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου σας περιμένουμε στο Art4Fun για μιλήσουμε για τα οφέλη της ανακύκλωσης, να ευαισθητοποιηθούμε και φυσικά να δημιουργήσουμε κατασκευές και να διασκεδάσουμε με παιχνίδια!

Σας περιμένουμε λοιπόν σε μία συναρπαστική απασχόληση με event από τις 19:00 έως τις 20:30, όπου θα κατασκευάσουμε μοναδικά δημιουργήματα για να στολίσουμε το σπίτι και το δωμάτιό μας για να θυμόμαστε πάντα τη μεγάλη σημασία της ανακύκλωσης.

Αναλυτικότερα

Κατασκευή: Με τις ειδικές παιδαγωγούς θα δημιουργήσουμε τις πιο όμορφες κατασκευές με θέμα το περιβάλλον για το σπίτι και το δωμάτιό μας.

Παιχνίδια: Με τις ειδικές παιδαγωγούς θα παίξουμε και θα στήσουμε τα πιο ωραία παιχνίδια με θέμα τη γη μας και την προστασία της.

Μη λείψει κανείς!!!

Είσοδος 9 ευρώ με χυμό, συμμετοχή στο event και ελεύθερο παιχνίδι στους χώρους του Art4Fun με τα διάσημα Lego, Plantoys και Playmobil και πριν και μετά το event.

Συμμετέχουν παιδιά από 2 ετών και άνω, παιδιά κάτω των 2 ετών συμμετέχουν στο event μονάχα με παράλληλη συμμετοχή του γονέα ή του παππού αξίας 9 ευρώ, όπου ο κάθε γονέας μπορεί εξίσου να απολαύσει φυσικό χυμό ή κάποιο άλλο ρόφημα ή αναψυκτικό της αρεσκείας του

Κρατήσεις στο τηλέφωνο 210 6835494 / στο email info@art4fun.gr ή στο messenger της σελίδας μας ή μέσω του site μας www.art4fun.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία: 1 Νοε 2019
Ώρα: 5:30 μμ - 9:00 μμ
Κόστος: 9€

Χώρος Διεξαγωγής

Venue Name: art4fun
Διεύθυνση: Ολύμπου 25
Athens, Χαλάνδρι Ελλάδα

+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο: 210 6835494
Ιστότοπος: art4fun.gr

Διοργανωτής

Organizer Name: art4fun
Τηλέφωνο: 210 6835494
Email:
Ιστότοπος: art4fun.gr