Φόρτωση Εκδηλώσεις

Ο δικός μας οδοντίατρος επιστρέφει

11 Μάι 2019 @ 10:00 πμ - 2:00 μμ
9€
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο δικός μας οδοντίατρος επιστρέφει το Σάββατο 11 Μαϊου στο Art4Fun (αφήγηση παραμυθιού, παιχνίδια, έλεγχος δοντιών και συμβουλές σωστής στοματικής υγιεινής από 2 ετών)

*κρατήστε την θέση σας άμεσα, περιορισμένος αριθμός θέσεων

Το Σάββατο που ο Μάης θα έχει 11
όλοι μαζί με κέφι και ενέργεια

Στο Art4Fun και στο κήπο του ελάτε
τα δοντάκια σας αν αγαπάτε

Με παραμύθι και παιχνίδια
θα μάθουμε των δοντιών μας τα τερτίπια

Με παιδοδοντίατρο θα συζητήσουμε
παιδεία υγείας να αποκτήσουμε

Και προληπτικό έλεγχο στο τέλος θα κάνουμε
την κατάσταση των δοντιών μας να μάθουμε

Η μαμά και ο μπαμπάς τις ερωτήσεις και απορίες τους θα λύσουν
των μικρών τους τα δόντια να ξέρουν πως θα θωρακίσουν

Κι αν διψάσετε λιγάκι
Σας περιμένει φυσικό χυμουδάκι

Το Σάββατο 11 Μαϊου σας περιμένουμε σε μία συναρπαστική 4ωρη απασχόληση με event από τις 11:00 έως τις 12:30, όπου θα μάθουμε τα πάντα για τα δόντια μας και την υγιεινή τους και θα κάνουμε τον οδοντίατρο τον καλύτερο μας φίλο!

Αναλυτικότερα

Αφήγηση: Ο διακεκριμένος παιδοδοντίατρος Γιώργος Δερμιτζάκης, θα μας αφηγηθεί το πιο ενδιαφέρον και διδακτικό παραμύθι για τα δόντια μας και θα μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις του γύρω από την παιδική οδοντοστοιχία και την διατήρηση της υγιεινής της.

Παιχνίδι: Στον ειδικό χώρο του Κέντρου μας θα στήσουμε τα πιο διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια μαζί με τον κ.Δερμιτζάκη και τις έμπειρες παιδαγωγούς μας για να διασκεδάσουμε και να γελάσουμε με την ψυχή μας.

Διδαχή: Ο κ.Δερμιτζάκης θα μας υποδείξει τον σωστό τρόπο καθαρισμού των δοντιών μας ώστε να τα προστατεύουμε από τερηδόνα και όλες τις βλαβερές ουσίες.

Προληπτικός έλεγχος: Κάθε παιδί που επιθυμεί, μπορεί να επωφεληθεί έναν ολιγόλεπτο προληπτικό έλεγχο από τον κ.Δερμιτζάκη. Φυσικά ο παιδοδοντίατρος θα βρίσκεται στη διάθεση κάθε γονέα που θα θέλει να πραγματοποιήσει ερωτήσεις και να ενημερωθεί για μικροπροβλήματα που αφορούν την οδοντοστοιχία των παιδιών.

Μη λείψει κανείς!!!

Είσοδος 9 ευρώ με χυμό, συμμετοχή στο event και ελεύθερο παιχνίδι στους χώρους του Art4Fun με τα διάσημα #Lego, #Plantoys και #Playmobil και πριν και μετά το event.

Συμμετέχουν παιδιά από 2 ετών και άνω, παιδιά κάτω των 2 ετών συμμετέχουν στο event μονάχα με παράλληλη συμμετοχή του γονέα αξίας 9 ευρώ, όπου ο γονέας μπορεί εξίσου να απολαύσει φυσικό χυμό ή κάποιο άλλο ρόφημα ή αναψυκτικό της αρεσκείας του.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία: 11 Μάι 2019
Ώρα: 10:00 πμ - 2:00 μμ
Κόστος: 9€

Χώρος Διεξαγωγής

Venue Name: art4fun
Διεύθυνση: Ολύμπου 25
Athens, Χαλάνδρι Ελλάδα

+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο: 210 6835494
Ιστότοπος: art4fun.gr

Διοργανωτής

Organizer Name: art4fun
Τηλέφωνο: 210 6835494
Email:
Ιστότοπος: art4fun.gr